Luxe buitenpoefs

Luxe buitenpoefs zijn een decoratieve aanwinst voor zowel binnen als buiten en zijn helemaal terug van weggeweest. Poefs voor in de tuin zagen we nog niet veel, maar zijn nu niet meer weg te denken op ons terras! Uitgevoerd in unieke, originele print is de outdoor poef een mooie aanvulling op je loungeset en tilt het jouw buitenruimte naar een hoger niveau. Bovendien kan de tuinpoef daarnaast dienst doen als bijzettafel, maar ook als extra zitplek. Om het geheel af te maken, combineer je het met bijpassende tuin sierkussens van dezelfde lijn!

Laat je inspireren door het verrassende assortiment buitenpoefs van SET interior uitgevoerd in hoogwaardige outdoorstof. De poef is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, water en zeep.

Ronde poef buiten

In onze ronde poefs voor buiten collectie tref je een groot aantal poefs die door onszelf zijn ontworpen. De prints wisselen we over de jaren, zodat je verzekerd bent van een uniek item. De ronde poefs zijn verkrijgbaar in de afmetingen 40 en 60cm, zo is er altijd een maat die aansluit bij jouw wensen. 

De ronde buitenpoef kan gemakkelijk in de zomer buiten gebruikt worden en in de winter een mooie aanvulling zijn op je interieur. 

Hocker poef buiten

Verassend veelzijdig zijn de hocker poefs voor buiten. Voorzie de hocker van een sierkussen in matchende print en creëer de ultieme loungeplek. Naast de hocker met kussen te gebruiken als voetenbank, is deze ook handig als salontafel of bijzettafel bij je luxe loungeset. 

×