Sierkussens voor buiten

Sierkussens vormen een ideale manier om de sfeer van binnen door te trekken naar buiten.  De tuinmeubelen buiten zijn meestal gemaakt van andere materialen dan de meubelen binnen. Door gebruik te maken van dezelfde soort sierkussens is het toch mogelijk om een verbinding van binnen naar buiten te maken. Sierkussens voor buiten worden meestal gebruikt in loungebanken, houten tuinbanken, loungestoelen, ligbedden en deckchairs. 

Wil je sierkussens die je ook bij een buitje regen buiten kunt laten liggen? De tuin sierkussens van SET interior zijn speciaal ontworpen van hoogwaardige outdoorstof.

Sierkussens matchen

De tuin sierkussens van SET interior zijn gemaakt van dezelfde stoffen als de tuin hockers en poefs. Zo creëer je makkelijk een matchende set met sierkussens, hockers en poefs.

In veel gevallen, bijvoorbeeld in een loungebank, is het vaak mooi om meerdere sierkussens te combineren. Maar hoe kom je tot een goede combinatie? Het belangrijkste is natuurlijk om dessins of kleuren te kiezen die je mooi vindt. Maar er zijn ook een aantal tips om tot een goede keuze te komen. 

Bij het combineren van sierkussen wordt vaak een van de volgende keuzeopties gevolgd:

  • Twee uni-kleurige sierkussens plus één sierkussen met een dessin
  • Alle sierkussens in exacte dezelfde kleir
  • Allemaal verschillende kleuren sierkussens uit dezelfde serie

 

×